I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, May 4, 2011

bile hangout hilang semua masala ..

ASSALAMUALAIKUM SEMUE !

aryny entri aku takla sesedey entri sblum ny,so taya nanges2 k chiil suda!aku da lame tak kua ngn membe2.yla asyik berkepit jee da mcm belangkas,kat mane aku ade kat situ la dea ade jgakk,ohh itu dluu,now da tade da smue tue,aku semakin lame semakin redha kalau ny lah takdir aku,syuhada stop laa berkate mcm ny okayy?gam mulot tuhh nanty .anyway hangout dgn mereka mereka buad aku hilang masala.Antara mereka2 ialah:


HANA ZAINAL

NORDIANA

MIA AHMAD

SHAHIRA BORHAN

AQILAH

FATIN NOORHIQMAH

ALIA NABILAH

NORAZURA ISMAIL

FARAH AZURA

SHAHIDAH

AISHAH

aku mmg seronok giler laa.ktawe kuat2.nyanyi tah pape.lg2 hana,tlg jgn buad mcm tue okayy .penat aku ktawe,lame jgak kte jalan2.then pegi keje,aku kpenatan,n mulelah aku pening n buad muke seposen.seposen jee?taley up siket ke??korang tawuu tak aku pengsan mlm tue kat tmpt keje?haih.menyusahkan org jee aku ny,,yg manager aku bername sofi plakk dengki aku,tak bg aku break,mcmanelaa aku tak pengsan,customer rmai plakk tuhh.kpale aku benjol siket sebab terhentakk.sakit la jgakk.ilang ingatan pasal S kejapp.kejap je.pastue ingat balek pulakk.haha.papelaa~kite bako jee! k lah ny pic2 korang yg hot2 tuhh .


menyanyi kerana gembire dan sedeyy


ade mcm agnes monica tak?aww suke dea!



besties~


next top model la konon,,


haa yg ny aku ske!


busukk!



alalaa~ayunye~


jgn terkejut sgtt dian.


peace!



budak gemok saye(:


senyum(:


perut dah kenyang



sekian sahaje kawan2 ye~ lain kali kuar agy roger2 k,,




























3 comments:

Muhammad Syafiq Syazni said...

keje mcD kan ? asal makan dkt KFC ? haha . . noice !

♥HANA ZAINAL♥ said...

alololo. omelllnyee kite semuaaa. nak kuar lg. nak maen bumper car :)

FaME LiVeLy said...

muhammad syafiq syazni :da bosan dgn mcd lahh .
hana zainal :oh yeah .pape roger jee .

do follow (:

selame menyayangi awak sayang (:

Daisypath Anniversary tickers