I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, July 4, 2011

ENTRI KHAS untuk NORDIANA NORAZLAN.

ASSALAMUALAIKUM,,
hey bloggie, hee, dian, saye buad entri khas ni untuk awk, walaupn tak special mne, tp ikhlas dr hati ni tahu?? ecececehh, ESOK, awak dah nak pegi tmpat baru,, then awak akn jmpe semua yg baru, katil baru, tilam baru, kawan baru, cikgu baru, semualah bru,, sesak nafas saye nak sebut semuanye, tcare kat sane tau. tau. jgn lupekan kita kat sini,, ish,, sedih plak,, =( ty ble2 awk balik kte jmpe okay?? saye rindu nak gurau2 mcm dulu, nak buad lawak bodo yg teramat bodo lah sye rse,, tp sye happy, dgn awk,, hana, n membe2 kite semua,, ingt tak dulu kita selalu nangis same2, ktawe same2, gaduh same, tidur same2,, saye slalu menyempit kat katil awak ngn hana, tp awak tak mara kan?? hehe,, saye sunyi tdo dgn bdk kecik,, hehehe, thanks kalau awak slalu bg support kat saye, n slalu ajar mathmode, saye suke sgt,, hahaha. hana, da pegi blaja, awak pon da pegi blaja,, takpe,, saye keje dulu jee okay?? gud luck tau kat sane,, berdikari n cari kwn2 yg best! jgn lupe mkn,, ty awk kurus tak comell, hehe, bia mcm ny jee, iman tak suke, tp saye suke! huu,,
WALAUPON, awak suke buli kite, tp kite tak kesa,, tulah yg pling kte ngat smpai skrg,, hana, pon kdg2 kene buli ngn awak, haha, kesian jgak tgok dea kdg2 blur semacam jee. haha. papepon hepy gile wehh. ble lagi nak dpt mcm tue doe, hmm.
OKAY, stakat ni je enhtry kali ny,, saye akan slau ingat awak tau, apepon friends pureba!!!

comel gilaa buad muke mcm tuhh. haha

yang ni saye pulak pling comel, acececehhh. prasan!

rindu nak tgok perangai awak ny,

ececehhh. ny konon paling comel la ny?? ape pon tak bolehh. ny bdk yg bagi aku name rumput teki, ape seyh =.=


NORDIANA NORAZLAN


2 comments:

dianazlan ♥ said...

awaaaaaaaaaakkkkk, kite nak nges dah ni...:((( awak nnty pon jgn lupe kite taw.nnty dah belajar kat poli, belajar betul2 taw..kite syg awak sgt2 :))))))) mmuuaaaahhh

bnopes said...

Awak..kita pn na nangis gak nie...
entry untuk kite tade ke...*pussy..

do follow (:

selame menyayangi awak sayang (:

Daisypath Anniversary tickers